Фінішував Кубок Нижньосірогозької громади з футболу пам’яті І. Д. Височина та М. В. Купрія

Фінішував Кубок Нижньосірогозької громади з футболу пам’яті І. Д. Височина та М. В. Купрія

У Відкритому Кубку Нижньосірогозької територіальної громади з футболу пам’яті земляків-підпільників І. Д. Височина та М. В. Купрія взяли участь шість команд: “Горностаївка ОТГ” (смт Горностаївка), “Хлібороб” (с. Нижні Торгаї), “Смак” (смт Іванівка), ФК “Лепетиха” (смт Велика Лепетиха), “Сармат” (с. Трохимівка, Іванівська ОТГ), “Старт” (збірна сіл Першопокровки та Дем’янівки). А в фінал змагань вийшли ФК “Хлібороб” і ФК “Лепетиха”

В Нижніх Сірогозах, 23 травня, на стадіоні “Скіф” відбулося урочисте відкриття фінального матчу Відкритому Кубку Нижньосірогозької територіальної громади з футболу пам’яті земляків-підпільників І. Д. Височина та М. В. Купрія, між командами ФК “Хлібороб” (Нижні Торгаї) і ФК “Лепетиха” (Велика Лепетиха).

Учасників змагань привітали заступник Нижньосірогозького селищного голови Сергій Дашковський, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Наталія Вязова, відповідальний за проведення спортивних заходів в Нижньосірогозькій громаді Ігор Гладун.

Учасників змагань привітали почесні гостіУчасників змагань привітали почесні гості

Матч обслуговувала суддівська бригада у складі Микола Москаленка, Олега Гладуна та Вадим Іванюк.

Олег Гладун, Микола Москаленко, Вадим ІванюкОлег Гладун, Микола Москаленко, Вадим Іванюк

Основний час гри завершився з рахунком 2:2. А переможця визначили в додатковий час за серією пенальті.

Більш влучними і везучими виявилися гравці “Хлібороба”, які забили у ворота суперників два м’яча і здобули беззаперечну перемогу з рахунком 4:2.

Після завершення гри провели церемонію нагородження.

Командам, які зіграли фінальну гру Відкритого Кубку Нижньосірогозької територіальної громади з футболу пам’яті нижньосірогозьких підпільників І. Д. Височина та М. В. Купрія, від імені Нижньосірогозької селищної організації ветеранів війни та праці вручив грамоти голова цієї організації Анатолій Шокарєв.

Анатолій Шокарєв вручає грамоту капітану команди ФК “Хлібороб”Анатолій Шокарєв вручає грамоту капітану команди ФК “Хлібороб”

Анатолій Шокарєв вручає грамоту капітану команди ФК “Лепетиха”Анатолій Шокарєв вручає грамоту капітану команди ФК “Лепетиха”

Грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньосірогозької селищної ради і Нижньосірогозької селищної асоціації футболу, а також пам’ятні “золоті” і “срібні” медалі переможцям і призерам Кубку — ФК “Хлібороб” та ФК “Лепетиха” — вручили Сергій Дашковський, Наталія Вязова та Ігор Гладун.

Нагородження переможців і призерів

Також цьогорічні переможці Відкритого кубку пам’яті І. Д. Височина та М.В. Купрія — ФК “Хлібороб” отримали головний трофей змагань — кубок.

Цьогорічний кубок Відкритого чемпіонату у ФК «Хлібороб»Цьогорічний кубок Відкритого чемпіонату у ФК «Хлібороб»

Також за підсумками матчу організаційний комітет визначив кращих гравців фінальної гри: у складі ФК “Хлібороб” — Євген Кураков та Ігор Гладун, у складі ФК «Лепетиха» — Олександр Карпенко та Максим Болог. Їм вручили пам’ятні статуетки.

Відзнаку отримує Євген КураковВідзнаку отримує Євген Кураков

Відзнаку отримує Ігор ГладунВідзнаку отримує Ігор Гладун

Відзнаку отримує Максим БологВідзнаку отримує Максим Болог

Відзнаку отримує Олександр КарпенкоВідзнаку отримує Олександр Карпенко

На згадку про участь у Відкритому кубку Нижньосірогозької територіальної громади пам’яті нижньосірогозьких підпільників І. Д. Височина та М. В. Купрія команди зробили фото на згадку.

ФК “Лепетиха”ФК “Лепетиха”

ФК “Хлібороб”ФК “Хлібороб”

nsirogozy.city

Залишити відповідь